TAPAHTUMAT

Yhteistyössä mm.

Hyvinkään - Uudenmaan Erämatkatkat

Honkasport Oy on toteuttanut useita liikunnan, kulttuurin ja vapaa-ajan markkinointiprojekteja ja ollut vastuullinen tapahtumajärjestäjä. Referenssilistalla ovat mm. Harrasta Hyvinkäällä -messut vuosina 1993-95, valtakunnallinen Itä-Länsi -festivaali vuonna 1997 ja 2004 sekä Hyvä Olo Hyvinkäällä -kampanja ja messut kesällä 2001 ja 2002.

Lisäksi vastasimme Sponsor Service Finland Oy:n toimeksiannosta vuosien 2001–2003 yleisurheilun Asics Grand Prixin projektijohdosta ja markkinoinnista sekä Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kondis.net -hankkeen projektijohdosta ja tuotekehityksestä.

Olemme tehneet useille järjestöille (Hengitysliitto Heli ry, Munuais- ja Siirtopotilaiden Liitto ry, Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Suomen Urheiluliitto ry ja Suomen Pesäpalloliitto ry) mm. koulutus- ja tiedotusmateriaaleja, järjestäneet koulutusta sekä vastanneet projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Hengitysliitto Helin 'Katsasta Keuhkosi' -työpaikkakiertueen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi vuosina 2003 - 2004 Sari Honkalehto.

Vuodesta 2012 urheilutapahtumien tuottaminen on keskitetty SponsVision Europe yrityksellemme. Liikunta-, hyvinvointi-, kokous- ja työhyvinvointitapahtumat puolestaan Honkasport Oy:lle.
Kaikkien tapahtumien tuottamisessa hyödynnämme ristiin laajaa yhteistyö- ja toimijaverkostoamme.

Neuvottelemme mielellämme erilaisten, suurten ja pienten markkinointi- ja tapahtumaprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta, sekä osittaisesta että kokonaisvastuusta.

1.8.2016 - 31.12.2017 vastasimme projektiluonteisesti Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen toiminnasta kotikaupunkimme elinvoimaisuuden ja verkostoyhteistyön kehittämiseksi erityisesti juhlavuoden 2017 osalta.
 

Erämaan ja luonnon hyödyntäminen

  • teemalliset retket, suunnistus, melonta, SUP/SUP-kehonhallinta, lumikenkäily, retkiluistelu, kalastus......

Liikunta- ja elämystapahtumat