YRITYSESITTELY


 

Oy SponsVision Europe Ltd on urheilumarkkinointiin erikoistunut myynti- ja markkinointiyritys, joka perustettiin elokuussa 2012 täydentämään maamme urheilumarkkinoinnin ammattilaisten tarjontaa. Tavoitteenamme on omalta osaltamme kohottaa urheilumarkkinoinnin asemaa yritysten markkinointiviestinnän kokonaisuudessa, jossa olemme Suomessa muita Pohjoismaita selvästi jäljessä.

Toimimme yhteistyössä maamme arvostetuimpien urheilubrändien kanssa, edellytämme edustamiltamme päämiehiltä vahvan arvopohjan lisäksi ammattimaista tekemistä, kansallista ja/tai kansainvälistä mediajulkisuutta sekä valmiutta huolehtia yhteisistä asiakkaistamme aktiivisesti myös sopimuksen syntymisen jälkeen.

Teemme yrityksille myös markkinaselvityksiä ja haemme sopivia kohteita, lisäksi voimme yhdistää yhteistyöhön arvostetun ja puolueettoman Sponsor Insightin näkyvyys- ja markkinatutkimuksia.

Maailma on nykyään niin pieni, että toiminnan on perustuttava rehellisyyteen, luotettavuuteen eli kokonaisuudessaan reiluun peliin. Palveluiden hinnoittelun ja toimintatapojen on oltava läpinäkyviä, jotta asiakassuhteet ovat pysyviä ja pitkäaikaisia.

Asiakas on tietenkin toiminnan keskipisteenä, koska urheiluelämän auttamisen lisäksi lopullisena tavoitteena pitää olla asiakkaan liiketoiminnan osalta kannattava investointi.

Pyrimme tekemään työtämme suurella ilolla ja luomaan yhteistyölle positiivisen ilmapiirin, lisäksi yritämme ennakkoluulottomasti ja luovasti soveltaa muualla maailmassa hyväksi koettuja urheilumarkkinoinnin nykyaikaisia keinoja.


ESA HONKALEHTO

toimitusjohtaja
+ 358 50 560 9946
esa.honkalehto(at)sponsvision.fi

SARI HONKALEHTO

+358 40 560 9946
sari.honkalehto(at)honkasport.fi


Missio

SponsVision pitää missionaan kasvattaa urheilumarkkinoinnin merkitystä yritysten markkinointiviestinnän kokonaisuudessa erityisesti urheilun luoman tunne-elämyksen avulla.


Visio

SponsVisionin visiona on kasvaa Suomen ja Euroopan urheilumarkkinoilla uskottavaksi ja luotettavaksi toimijaksi, joka tuo tuoreilla ideoillaan urheilun ja yritykset lähemmäksi toisiaan.