YRITYSESITTELY


Vuodet 1993 – 2010

Honkasport Oy on Esa ja Sari Honkalehdon vuonna 1992 perustama perheyritys, jonka päätoimialoina ovat liikunnan, vapaa-ajan ja kulttuurin markkinointikonsultointi ja tapahtumien järjestäminen. TYHY ja TYKY toiminta sekä näihin liittyvä testaus, coaching ja elämänhallintavalmennus kuuluvat myös osaamiseemme.
Yrityksemme on työllistänyt omistajiensa lisäksi vuosien varrella projekti- ja tapahtumatyöntekijöitä. Pyrimme omalta osaltamme vaikuttamaan nuorten ja paikallisten osaajien työllistymiseen tarjoamalla projekteissa ja tapahtumissa harjoittelu- ja työmahdollisuuksia.

Missiomme - we help you to make better business and better life.

Missiota toteutamme auttamalla asiakkaitamme löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja arkeen, hyödyntämään B2B yhteistyötä sekä löytämään yksilöllisiä keinoja työurien pidentämiseksi ja oman hyvinvoinnin parantamiseksi.
Hyvinvointi ja elämänhallinta kuuluvat myös ikääntymiseen liittyvien psyykkisten, sosiaalisten ja fyysisten muutosten hallintaan.

Honkasport Oy on toteuttanut useita liikunnan, kulttuurin, terveyden ja vapaa-ajan markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Referenssilistalta löytyvät mm.

  • Harrasta Hyvinkäällä -messut 1993–95
  • Pesäpallon Itä-Länsi -festivaali 1997 ja 2004
  • Hyvä Olo Hyvinkäällä -kampanja ja messut 2001–02
  • Sponsor Service Finland Oy:n tapahtumista mm. yleisurheilun Asics Grand Prix Helsinki 2001–03
  • Hengitysliitto Heli ry:n, Munuais- ja Siirtopotilaiden Liitto ry:n, Suomen Sydänliitto ry:n ja Suomen Syöpäpotilaat ry:n yhteinen PORTTI -projekti
  • Hengitysliitto Helin 'Katsasta Keuhkosi' -työpaikkakiertueen suunnittelu ja toteutus vastasi vuosina 2003 - 2004
  • Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kondis.net -hankkeen projektijohto ja tuotekehitys

Vuodet 2010 – 2015

Kesästä 2010 vuoden 2016 alkuun Honkasportin toiminta oli "tauolla" omistajien ollessa täysipäiväisesti työllistettynä pidempiaikaisissa toimeksiannoissa ja tehtävissä.

Sari Honkalehto työskenteli 31.5.2010 - 1.1.2016 Kisakallion urheiluopistolla työhyvinvointi- ja terveysliikuntapäällikkönä vastuualueenaan liikunta- ja terveysosasto. Näihin vuosiin mahtui esimiestyön lisäksi erilaisille asiakasryhmille lukuisa määrä luentoja, koulutuksia, projekteja, tapahtumajärjestelyitä sekä verkostoyhteistyötä.
Yritystapahtumista vastuu oli mm. Stadionilla järjestetyt Mepco, Caverion ja Niemi Palveluiden päivät.

Esa Honkalehto organisoi pääsihteerinä vuoden 2012 yleisurheilun EM-kisat.

Syksyllä 2012 perustimme urheilumarkkinointiyhtiö Oy SponsvisionEurope LTD:n, jolla on tai on ollut myynti- ja markkinointioikeuksia mm. jääkiekkoon, golfiin, pesäpalloon, lentopalloon, taitoluisteluun ja yleisurheiluun. Lisäksi yhtiö vastasi Helsingin Olympiastadionin yritysyhteistyökonseptin / Pro Stadion myynnistä.
Perheemme on yhtiössä suurimpana omistajana ja hyödynnämme luonnollisesti osaamistamme ja verkostojamme molempien yritysten toimeksiannoissa.


Vuosi 2016 ja tästä eteenpäin

 

Uusien kokemusten ja oppien jälkeen on jälleen aika panostaa täysillä yrittäjyyteen. Uskomme vakaasti, että Suomi saadaan nousuun työhön rohkeasti tarttumalla sekä ottamalla vastuu paitsi itsestä myös muista tässä yhteiskunnassa toimivista. Pyörät pyörivät vain sillä, että tekemisellämme autamme jotenkin myös asiakkaittemme ja kumppaniemme toimintaa.

Neuvottelemme mielellämme erilaisten projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta, sekä osittaisesta että kokonaisvastuusta.
Suurissa kokonaisuuksissa käytämme myös laajaa asiantuntija- ja yhteistyökumppaniverkostoamme.

Kaikki toimeksiannot ovat meille yhtä tärkeitä. Olipa kyse sitten yksittäisestä elämäntaparemontista, muutaman hengen työkyvyn kohotuskampanjasta tai usean sadan hengen liikunta- tai tapahtumakokonaisuudesta, takaamme ehdottoman kustannustehokkaan ja erinomaisen palvelun.

Elokuusta 2016 alkaen olemme tuottaneet myös senioreille ja ikäihmisille palveluita Suomen Kuntohoiva aputoiminimellä.
Sari Honkalehto tulee jatkossa liikunnan ja terveydenhuollon kumppaniverkostoineen keskittymään ikäihmisten kotikuntoutukseen sekä liikunta- ja toimintakykyä ylläpitävään toimintaan.